Ioan Opriș: „UNPR este alături de Guvernul Ponta”

UNPR

În contextul unor zvonuri apărute în ultima vreme care răspândesc ideea că „UNPR ar trăda și că ar pleca de la guvernare”, președintele filialei din Satu Mare a formațiunii politice, Ioan Opriș, a subliniat faptul că partidul pe care îl reprezintă „rămâne alături de PSD și de Guvernul Ponta”.

Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă susținute azi, 10 martie, de către Opriș, avându-i alături pe președinții interimari ai organizațiilor de femei și municipale Satu Mare, Edita Kurti-Bokor și Marcel Dragoș.

„Așa cum reiese și din poziția conducerii centrale a partidului, UNPR nu va pleca și nu va dărâma actuala guvernare. UNPR și-a respectat întotdeauna cuvântul dat și rămâne alături de PSD și de Guvernul Ponta. În vara lui 2012 am făcut alianța de centru stânga iar înțelegerea este până în 2020”, spune Opriș.

Liderul UNPR Satu Mare mai spune că în ultima vreme au venit multe persoane către formațiunea politică pe care o reprezintă. „Toți aceștia văd în UNPR un partid serios care luptă pentru interesul național”, a declarat Ioan Opriș.

De asemenea, acesta a subliniat și faptul că până în 2016, UNPR trebuie să ajungă până la un milion de membrii.

În prezent, UNPR Satu Mare are 2.500 de membrii dintre care 1.200 la nivelul municipiului Satu Mare. De asemenea, UNPR are consilieri în 14 comune și în orașul Negrești-Oaș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.