Ciprian Vultur propus pentru premiul „Cel mai bun actor în rol principal”, la Gala UNITER

Ciprian Vultur1

Ciprian Vultur

Membrii juriului Galei Premiilor UNITER vin joi, 12 martie, la Satu Mare pentru a vedea evoluția scenică a lui Ciprian Vultur, actorul propus de Teatrul de Nord pentru secțiunea „Cel mai bun actor în rol principal”. Piesa se va juca cu începere de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.
Ciprian Vultur va interpreta rolul câinelui Șarik, în piesa intitulată „Inimă de câine”, o dramatizare a nuvelei fantastice semnată de Mihail Bulgakov, în regia lui Cristian Ioan.

În paginile nuvelei sale, Bulgakov descrie metamorfoza unui câine maidanez din inima Moscovei, în urma unui transplant de hipofiză exprimentat de profesorul Preobrajenski, din Șarik în Şarikov.

Prețul unui bilet de intrare este de 20 de lei pentru adulți, respectiv 15 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. De altfel, spectacolul poate fi vizionat și în acaestă seară (marți, 10 martie, de la ora 19.00).

Gala Premiilor UNITER se desfăşoară anual, începând cu anul 1991, sub îndrumarea şi la iniţiativa lui Ion Caramitru.

Ciprian Vultur s-a născut în data de 5 martie 1975 în Bistrița și este absolvent al Universității „Babeș-Bolyai”, Facultatea de Litere, Secția „Actorie” (clasa profesorului Marius Bodochi).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.