Olimpia Satu Mare învinge viceliderul seriei, Metalul Reșița, cu 1 la 0

fotbal1

fotbal2

fotbal5

fotbal6

fotbal7

Olimpia Satu Mare a învins azi, 7 martie, viceliderul seriei Vest a Ligii a II-a, Metalul Reșița, prin golul marcat în minutul 80 de Selagea. În urma acestei victorii, Olimpia Satu Mare a obținut trei puncte extrem de importante la acest început de an.

Prima ocazie pentru Olimpia Satu Mare s-a ivit în minutul 13, când Bujor primește mingea și șutează de la 18 metri, însă ratează poarta apărată de Zimmerman. Două minute mai târziu același Bujor șutează din alergare, dar mingea ajunge în brațele portarului reșițenilor.

Omul care aduce victoria pentru Olimpia Satu Mare, Selagea, intră pe teren în minutul 79, în locul lui Faur. Selagea deschide scorul în minutul 80, când primește mingea de la Rus care a trecut cu bine de trei adversari. Acesta liftează mingea pe lângă portar, reușind să marcheze.

În prelungirile partidei (minutul 94), oaspeții atacă poarta noastră, însă șutul lui Vasile executat de la 12 metri lovește plasa laterală a porții. Astfel, scor final Olimpia Satu Mare – Metalul Reșița, 1-0.

Olimpia Satu Mare: Anca-Trip – D. Muntean, R. Rus, Mureşan, Heil, Iuhas (cpt.) – Onicaş, Villand – R. Rus, Faur, Bic – Bujor.

Rezerve: Şuta – Svarczkopf, Sălăgean, Micaş, Selagea, Fejer, Cădar
Antrenor: Tiberiu Csik.

Meciul a fost arbitrat de Sergiu Popa din Alba, acesta fiind ajutat la margine de Radu Despa și Cristian Nicolae, ambii din Baia Mare.

În următoarea etapă, Olimpia Satu Mare va întâlni în deplasare CS FC Bihor Oradea. Meciul se va juca în data de 14 martie, de la ora 11.00, pe Stadionul Municipal din Oradea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.