Alina Gorghiu: „PNL Satu Mare funcţionează în parametri extraordinari”

Alina Gorghiu

pnl

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a început azi, 6 martie, un turneu prin țară, prima sa oprire fiind la Satu Mare. În cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul PNL Satu Mare, aceasta a declarat că pe parcursul lunilor martie și aprilie vrea să ajungă în 15 județe.

Alături de Gorghiu, la conferința de presă au participat și copreședintele PNL Satu Mare, deputatul Romeo Nicoară, respectiv Gheorghe Berinde, membru al Comitetului Județean Executiv.

Gorghiu s-a întâlnit cu membrii și conducerea PNL Satu Mare și a participat la prima ședință din această lună al Biroului Bolitic Județean.

„Am fost încântată să văd că în PNL Satu Mare se discută despre formula noului Partid Național Liberal, despre viitor, nu avem deloc privirea aruncată în trecut. PNL Satu Mare funcţionează bine, funcţionează în parametri extraordinari, sunt într-un proces de organizare internă conform regulilor stabilite de noul statut, lucru care mă bucură mult şi le urez succes pe mai departe”, a declarat Gorghiu.

De asemenea, Nicoară a subliniat că „tot acest proces de fuziune la Satu Mare a demarat, a continuat şi se desfăşoară în parametri normali, aş spune foarte bine, acest nou PNL funcţionează foarte bine”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.