Handbal: CSM Satu Mare-CH CSU Politehnica Timișoara 38-29

handbal1

handbal2

handbal3

handbal4

Echipa antrenată de Nicolae Istrate, CSM Satu Mare, s-a impus azi, 5 martie în fața CH CSU Politehnica Timișoara, cu scorul de 38-29. Meciul s-a jucat de la ora 14.00, în Sala „Ecaterina Both” de pe strada Ady Endre din Satu Mare. La pauză tabela de marcaj înclina tot în favoarea sătmărenilor, scorul fiind de 18 la 14.

Oaspeții au condus cu 3-7 în minutul 11, dar au fost ajunși imediat din urmă de echipa tehnicianului Nicolae Istrate, după care s-a mers cap la cap până când, în minutul 20, scorul a devenit egal. Finalul primei reprize le-a aparținut sătmărenilor, reușind să intre la vestiare cu un avantaj de 4 goluri, scor 18 la 14.

Dacă în minutul 48 al partidei diferența între cele două echipe a fost de doar patru goluri, 29 la 25, în ultimele 10 minute CSM Satu Mare s-a desprins ușor reușind în cele din urmă să se impună cu scorul de 38 la 29.

Pentru CSM Satu Mare au marcat: Clipea (9 goluri), Morar (7), Udriștioiu (7). Olah (4), Pop (3), Mateș (2), Varga (2), Mureșan (2) și Cristescu (2).

Meciul de azi a fost arbitrat de A. Gherman și A. Moldovan din Baia Mare.

În următoarea etapă (etapa a XVIII-a), CSM Satu Mare va întâlni, în deplasare, HC Rom Cri Brașov. Meciul se va juca în data de 14 martie.

Un Comentariu la "Handbal: CSM Satu Mare-CH CSU Politehnica Timișoara 38-29"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.