Bunuri în valoare de peste 63.000 lei, confiscate de oamenii legii din Satu Mare

tigari

Luna trecută (februarie 2015), lucrătorii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră, cei ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean, ai Birourilor Vamale, respectiv lucrătorii Sectoarelor Poliţiei de Frontieră au realizat 92 de acţiuni în cadrul Planului Judeţean de contracarare a contrabandei cu ţigări şi a evaziunii fiscale.

Conform centralizatorului, în perioada de referinţă au fost reţinute în vederea confiscării bunuri în valoare totală de 63.262 lei, din care 9.082 pachete de ţigări, 3.920 kg de mere şi patru autoturisme.

În aceeaşi perioadă au fost abandonate 1.112.060 fire de ţigarete. Totalul contravenţiilor aplicate este 12, iar valoarea totală a acestora ajunge la 33.500 lei. Prejudiciul creat statului român este de 44.012 lei.

Prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram solicită tuturor instituţiilor cu atribuţii în domeniul prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale, respectiv a contrabandei cu ţigări şi alcool să-şi exercite datoria conferită prin legislaţia în vigoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.