Parlamentarii UDMR Satu Mare: „Centura municipiului Satu Mare va fi realizată în 395 de ani”

UDMR

Parlamentarii sătmăreni ai UDMR au susținut azi, 22 decembrie, o conferință de presă pe tema bugetului de stat pe anul 2015 și a investițiilor din județul nostru cuprinse pe această listă.

La întâlnirea cu jurnaliștii au participat senatorul Pataki Csaba și deputații Kereskenyi Gabor, respectiv Erdei D. Istvan.

Potrivit deputatului Erdei D. Istvan, în bugetul pe 2015 au fost cuprinse sume pentru centura municipiului Carei (34,9 milioane lei), pentru finalizare Palatului Justiției (1,6 milioane lei) și pentru construirea noului sediu al Prefecturii pe strada Cuza Vodă (1,8 milioane lei).

La rândul său, deputatul Kereskenyi Gabor s-a referit la unele amendamente aduse legii bugetului, dar care nu au fost aprobate de Parlament. Este vorba despre alocarea de sume de bani pentru drumul expres Petea-Satu Mare-Baia Mare (10 milioane lei), construirea podului din zona Ștrandului (93 milioane lei), Sala Polivalentă (44 milioane lei), etc.

În ceea ce privește centura de ocolire a municipiului Satu Mare, Kereskenyi spune că în bugetul pe 2015 este prevăzută doar suma de 2 milioane lei. „Dacă se merge în acest ritm, centura municipiului Satu Mare va fi realizată în 395 de ani”, a declarat parlamentarul sătmărean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.