Pachete cadou pentru copiii Secției de Neonatologie, oferite de LTSD Satu Mare

LTSD

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, azi, 22 decembrie, Liga Tinerelor Social Democrate (LTSD), au făcut o vizită la Secţia de nou născuţi a Spitalului Judeţean Satu Mare.

Tinerele Social Democrate au venit cu pachete conţinând scutece, şi hăinuţe pentru copilaşii Secţiei de Neonatologie a Spitalului Judeţean.

LTSD doreşte să continue acţiunile implicându-se şi trăgând un semnal de alarmă, în privinţa abandonului nou născuţilor în spitalele din România.

„În spiritul sărbătorii creştine a Naşterii Domnului, am ţinut neapărat să avem această acţiune. Împreună cu colegele mele am reuşit să aducem o mică bucurie acestor copii, care au nevoie de multă afecţiune din partea tuturor celor din jurul lor. Fiind în pragul sărbătorilor, dorim să fim mai buni unii cu alţii şi mai generoşi cu semenii noştri. Pe această cale ţin să le mulţumesc tuturor colegelor mele pentru implicarea în această acţiune, fără de ele acţiunea nu ar fi existat! Vă doresc sărbători frumoase şi luminoase tuturor!”, a declarat Cristina Ilieş, preşedinte LTSD Satu Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.