Colinde, colinde. E vremea colindelor !

Jandarmi1

Jandarmi2

Zilele trecute elevii clasei a III-a A ai Şcolii „Mircea Eliade”, însoţiţi de Crina Şimon şi Edita Enciu au bătut în poarta Jandarmeriei sătmărene strigând în cor „Primiţi colindători ?”. Acestora li s-au alăturat elevii clasei a VI-a a Liceului cu Program Sportiv Satu Mare, care împreună cu diriginta acestora, Ligia Banciu şi profesoara de muzică au pornit la colindat.

Jandarmii i-au aşteptat pe colindători, i-au condus spre birouri unde un brad frumos împodobit cu globuri colorate, ghirlande şi alte accesorii anunţa sosirea sărbătorilor de iarnă.

Cu glasuri cristaline copilaşii au înălţat o suită de colinde care vesteau naşterea pruncului Iisus precum: „Steaua sus răsare”, „Astăzi s-a născut Hristos”, „Din an în an sosesc mereu”. Un moment emoţionant a fost acela în care micuţii colindători au oferit jandarmilor o felicitare confecţionată manual de aceştia, mulţumindu-le pentru că „au grijă de oraşul nostru”, iar la final le-au urat mulţi ani cu sănătate şi bucurii.

Drept mulţumire pentru colindele rostite, jandarmii au oferit copiilor dulciuri şi răcoritoare pregătite special de comanda unităţii pentru aceştia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.