Circulaţia trenurilor în perioada Sărbătorilor de iarnă

trenuri

În perioada 19 decembrie 2014-5 ianuarie 2015, trenurile care circulă pe rute dinspre Bucureşti spre mai multe oraşe din ţară, vor fi suplimentate cu vagoane clasă, vagoane de dormit şi cuşete. Printre trenurile vizate în acest sens de CFR Călători este şi cel care circulă pe ruta Bucureşti-Satu Mare.

Trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute dinspre Bucureşti spre: Sighetu Marmației, Satu Mare, Vatra Dornei, Suceava, Timișoara Nord, Brașov, Craiova, Braşov, Bicaz, Botoşani, Iaşi, Baia Mare, Arad, vor fi suplimentate cu vagoane clasă, vagoane de dormit şi cuşete.

În unele zile libere din perioada 25 decembrie 2014 – 3 ianuarie 2015, când traficul de călători este extrem de redus, o serie de trenuri InterRegio precum și unele trenuri Regio nu vor circula.

“Rugăm toți pasagerii să țină cont de acest aspect când își planifică deplasările cu trenul și să consulte, pentru informații actualizate, fie pagina de internet a companiei, fie să telefoneze la biroul de informații din stația de plecare”, se arat[ pe site-ul www.cfrcalatori.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.