Dorel Coica: „Vom demola toate garajele fără autorizație din Satu Mare”

Dorel Coica

Toate garajele construite fără autorizație pe raza municipiului Satu Mare vor fi demolate până în primăvara anului viitor. Anunțul a fost făcut de către primarul Dorel Coica, în cadrul unei conferințe de presă susținute azi, 19 decembrie. În locul garajelor demolate vor fi amenajate parcări.

Din statisticele prezentate de Dorel Coica, pe malul stâng al Someșului sunt 2.665 de garaje fără autorizație, iar pe malul drept 779 de garaje și 12 acareturi cu animale.

„Vom trimite în prima fază o somaţie pentru clarificare, cei care spun că au documente să vină să le clarificăm cu evidenţa noastră, după care o să trimitem somaţie. Vreau ca 1 martie să ne găsească cu terenul curăţat. Le transmit celor care nu se conformeză şi au construit ilegal că dacă nu vor să şi le demoleze ei le demolăm noi, dar le trimitem o factură. Factura va merge la Finanţele Locale şi nu mai fac niciun fel de operaţiune decât după ce-şi plătesc această factură”, a declarat primarul.

În cadrul aceleiași conferințe de presă primarul a anunțat că vor mai fi montate alte 77 de camere de supraveghere „centrate pe parcări și pe diguri”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.