Sătmăreanul Bogdan Curelaru, condamnat la 2 ani de pușcărie pentru trafic de droguri

Bogdan Curelaru

Bogdan Curelaru, tânărul cercetat într-un dosar de trafic de droguri, a fost condamnat azi, 18 decembrie, de Tribunalul Satu Mare, la 2 ani de închisoare. Totodată, instanța a hotărât deducerea din pedeapsă a perioadei de reținere și a arestului preventiv.

Vă reamintim că în ziua de 2 octombrie 2014, patru persoane au fost duse la audieri după ce oamenii legii au descoperit o cultură de cannabis pe un bloc de pe strada Humulești din Satu Mare. Procurorii DIICOT au descins în dimineața zilei de 2 octombrie la locuința soților Curelaru (Bogdan și Diana), suspectați de consum de droguri. În acest caz a fost sesizată și Protecția Copilului Satu Mare deoarece cei doi soți au un bebeluș care a fost și el afectat de droguri, prin consumul de lapte. În afară de Bogdan și Diana Curelaru, la audieri au fost duși și alți doi bărbați.

La vremea respectivă, cei patru membrii ai grupării au fost reținuți pentru 24 de ore, însă a doua zi (vineri, 3 octombrie) judecătorii au decis doar arestarea lui Bogdan Curelaru.

În urma percheziţiilor, oamenii legii au descoperit patru plante în greutate de aproximativ 3,5 kg. De asemenea, în apartamentul soților învinuiți au fost descoperite şi ridicate 60 de grame de cannabis uscat, seminţe de cannabis, precum şi echipamentele necesare pentru mărunţirea şi porţionarea drogurilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.