Prefectul este interesat de stadiul lucrărilor de extindere a infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Satu Mare

sedinta-prefectura

La iniţiativa prefectului judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, marți, 16 decembrie, în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ a avut loc o întâlnire pe tema implementării proiectului „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de de apă şi apă uzată în judeţul Satu Mare”, proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Sectorial „Mediu” 2007-2013.

Concret, s-a discutat despre stadiul lucrărilor de extindere, respectiv construcţii staţii de epurare în municipiul Satu Mare, în oraşele Tăşnad şi Ardud.

La întâlnire au participat pe lângă reprezentanţii Instituţiei Prefectului Satu Mare, cei ai Consiliului Judeţean şi ai Primăriei municipiului Satu Mare, conducerea Apaserv, primarii din Tăşnad şi Ardud, precum şi reprezentanţii antreprenorului.

Prefectul a solicitat încheierea unei minute până la începutul lunii ianuarie, cu activităţile concrete ce se vor realiza de fiecare parte implicată, termenul fiind 10 ianuarie 2015.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a cerut implicarea tuturor factorilor de decizie în găsirea de soluţii, corectarea tuturor greşelilor, stabilirea unui grafic de lucru şi a anunţat că se va implica personal în aceste proiecte. Prefectul a menţionat că după 10 ianuarie 2015 va merge pe şantier pentru a verifica stadiul lucrărilor.