Tragedie într-o familie din Boghiș. Tată și fiu au murit într-un accident de circulație

accidentul

Bărbatul care a murit în accidentul de duminică (14 decembrie) seara, ce a avut loc la intrarea în localitatea Doba, avea 31 de ani și era din Boghiș. În mașină mai erau soția acestuia și fiul lor de 5 ani. În accident a murit și copilul de 5 ani, iar femeia se află în stare gravă la spital.

Potrivit polițiștilor șoferul autoturismului a efectuat o manevră de întoarcere neregulamentară peste marcajul continuu simplu și a intrat în coliziune cu un microbuz condus regulamentar de un bărbat de 32 ani din loc Baia Mare. În urma impactului a rezultat decesul șoferului și a fiului acestuia de 5 ani precum și rănirea gravă a femeii.

La fața locului a intervenit și un echipaj de la Inspectoratul pentru situații de Urgență (ISU) „Someș” Satu Mare.

Detaşamentul de Pompieri a intervenit cu patru autospeciale, din care trei autospeciale de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Ajunşi la faţa locului la ora 18.15, pompierii au constatat că în autoturism se aflau încarcerate două persoane, un bărbat și un copil. Până la sosirea pompierilor, femeia aflată în stare gravă, era deja scoasă din mașină, fiind preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. Femeia a fost transportată la UPU Satu Mare.

Totodată, din microbuz trei pasageri au suferit răni uşoare, dintre care unul a fost preluat de echipajul SMURD şi transportat la Spiatlul Județean, iar pentru celelalte două victime s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului.

Pompierii au acţionat imediat pentru descarcerarea persoanelor din mașină, un copil de 5 ani şi tatăl acestuia în vârstă de 31 de ani, predarea acestora către echipajele de ambulanţă. În ciuda tuturor eforturilor depuse de salvatori bărbatul și fiul acestuia au decedat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.