Festivalul „Magia Crăciunului” din Carei a început cu „Amintiri muzicale”

Carei1

Carei2

Carei3

Carei4

Sala de spectacole „Deak Endre” a Centrului Cultural din Carei a fost arhiplină sâmbătă, 13 decembrie, când a avut loc spectacolul de muzică uşoară „Amintiri muzicale” în compania lui Gnandt Hevele Zsoka și a lui Brugos Laszlo, reprezenanţi ai primei generaţii de Castelanii. Aceştia au fost acompaniaţi de alţi Castelani din generaţiile 80, 90, şi chiar de azi: Andrea Altfater, Puiu Bărnuțiu jr., Boda Bianka, Borbely Patricia, Bogdan Georgescu, Marius Georgescu, Nagy Anita, Szucs Jozsef și Vitez Julia.

Timp de două ore s-a creat o atmosferă de bună dispoziţie şi nostalgie, programul abordat fiind variat, cuprinzând şlagăre din repertoriul naţional şi internaţional, dintre care amintim: „Have you ever seen the rain”, „Simply the best”, „Speedy Gonzales”, „Egyszer” sau „Andrii Popa”.

Nu au fost uitaţi nici Castelani sau persoane apropiate formaţiei care nu mai sunt printre noi, fiind cântată o melodie în memoria acestora. Spectacolul a reprezentat o bună ocazie de întâlnire între generaţii dar şi de reîntâlnire a vechilor membri şi de a depăna „amintiri muzicale” de neuitat.

Evenimentul de sâmbătă a deschis cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului de Crăciun „Magia Crăciunului”, care continuă azi, 15 decembrie de la ora 16.00, tot la Centrul Cultural din Carei, cu activităţi de confecţionare a obiectelor decorative de Crăciun, destinate copiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.