Fete frumoase și colecții vestimentare unicat la „Fashion’s Night Out” – winter edition (Galerie foto)

Moda1

Moda2

Moda3

Moda4

Moda5

Moda6

Moda7

Moda8

Moda9

Moda10

moda11

Moda12

moda13

Moda14

Moda15

Moda16

Moda17

moda18

Moda19

Moda20

moda21

Moda22

Moda23

Moda24

Moda25

Moda26

Moda27

Moda28

Moda29

moda30

Moda31

Moda32

Moda33

Moda34

Moda35

Moda36

moda37

Moda38

Moda39

Moda40

Moda41

Moda42

Moda43

Moda44

Opt designeri, respectiv magazinul „Anna Biagini” din Satu Mare și-au prezentat în această seară (sâmbătă, 13 decembrie) colecțiile în cadrul „Fashion’s Night Out” – winter edition, un eveniment vestimentar ce a ajuns în acest an, la a doua ediție. Show-ul vestimentar a fost găzduit de cortul Hotelului „Dana I” de pe Drumul Careiului din Satu Mare.

Evenimentul a debutat cu prezentarea realizată de magazinul „Anna Biagini” din Satu Mare, după care au urmat creațiile Cristinei Mureșan. De această dată, creatoarea a venit în fața sătmărenilor cu o colecție de paltoane unicat.

Apoi, au urmat creațiile vestimentare ale Lianei Silagyi, ce a adus piese noi la colecția „Diva in Evening Light”, o colecție dedicată femeilor sofisticate, cu atitudine care doresc să iasă din anonimat.

Magdalena Ionel și-a prezentat colecția intitulată „Winter bloom”, o linie vestimentară în care creatoarea a ales să pună în valoare importanța rochiei în garderoba unei femei. Creatoarea a utilizat materiale de lux precum: dantele, pene, mărgele, mătăsuri împreună cu lucrătura manuală ce caracterizează cel mai bine colecția.

Mihaela Cîrlugea, a prezentat o colecție care potrivit creatoarei, sugerează starea de iubire și de apropiere dintre oameni, specifică sărbătorii de Crăciun.

A urmat apoi Larisa Cădar, ce a debutat cu o linie de rochii de seară, intitulată „Ready to wear”.
Cosmin Mureșan a venit la cea de-a II-a ediție a „Fashion’s Night Out” cu o colecție inspirată din „Scufița Roșie”.

Colecția semnată de designerul Ciprian Crăciun scoate în evidență nevoia acută pe care o are România în această perioadă și anume aceea de transparență și corectitudine a omului pus în anumite situații tentante sau mai puțin tentante. După părerea acestuia noi suntem generația datoare să facă „curat” din acest punct de vedere, lucru pe care Ciprian Crăciun încercă să îl evidențieze prin colecția ce a fost prezentată în această seară.

Ioana Călin a venit la acest eveniment cu colecția „Bridal L’Atelier Ioana Călin 2015”, din care a prezentat 11 rochii.

Creațiile vestimentare au fost prezentate de manechinii de „Trust Models Agency” Satu Mare, dar și de manechini independenți.

Suma adunată din vânzarea biletelor de intrare (15 lei/bilet) va fi donată Casei de copii „Ștefania” din Oar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.