Un nou termen pentru centura de ocolire a municipiului Satu Mare

Centura

După ce unele dintre firmele interesate de obținerea lucrării la centura de ocolire a municipiului Satu Mare au cerut clarificări suplimentare față de documentația prezentată de CNADNR, s-a decis prelungirea termenului de depunere a ofertelor. Anunțul a fost făcut de către deputatul Ovidiu Silaghi în cadru unei conferințe de presă desfășurate azi, 12 decembrie.

Alături de Silaghi la întâlnirea cu jurnaliștii a participat și președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Adrian Ștef.

Vă reamintim că un termen a fost pe data de 8 decembrie. Noul termen este pe 14 ianuarie 2015.
„Valoarea lucrărilor este estimată la suma de 8 milioane de euro, astfel că sunt interesate firme puternice din domeniu. Îi înţeleg pe cei de la CNADNR că sunt atât de atenţi. Firmele care au participat sunt toate de top european, să nu zic mondial. Clarificări dacă cer dânşii trebuie să le faci ca licitaţia să fie adjudecată corect”, a declarat Silaghi.

„S-a vorbit foarte mult despre centură, cred că acum suntem în linie dreaptă. Atâta timp cât această procedură de licitaţie a fost pornită înseamnă că există sursa de finanţare”, a declarat Adrian Ștef.

Un Comentariu la "Un nou termen pentru centura de ocolire a municipiului Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.