„Fashion’s Night Out” vine cu colecții unicat la show-ul vestimentar de la Hotel „Dana I”

Fashion

„Fashion’s Night Out” – winter edition va avea loc sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 19.00 în cortul Hotelului „Dana I” de pe Drumul Careiului din Satu Mare. Noutatea evenimentului constă în faptul că nu e doar o simplă prezentare de modă, cu o scenă clasică cum este obișnuit publicul sătmărean, ci va fi o scenă atipică, una des folosită la prezentările din străinătate, cu un decor de iarnă realizat de Loredana Pașca.

Designerii care își vor prezenta colecțiile sunt: Ciprian Crăciun (Spencer by Ciprian Crăciun), Cosmin Mureșan & Sebastian David (CM – creation de mode), Cristina Mureșan (Atelier Cris Fashion), Ioana Călin (L’Atelier Ioana Călin), Larisa Cadar (Karra Launi), Liana Coțan Szilagyi (Diva by Liana Szilagyi), Magdalena Ionel (CherieMarie), Mihaela Cîrlugea din Cluj-Napoca, respectiv magazinul „Anna Biagini”.
Sătmăreanca Magdalena Ionel, stabilită în Cluj-Napoca, își va prezenta colecția intitulată „Winter bloom”, o colecție în care creatoarea a ales să pună în valoare importanța rochiei în garderoba unei femei. Materialele de lux: dantele, pene, mărgele, mătăsuri împreună cu lucrătura manuală caracterizează cel mai bine colecția.

Mihaela Cîrlugea, a prezentat colecții atăt în țară cât și în străinătate (San Francisco, New York, Philadelphia) își va prezenta în premieră colecția care sugerează starea de iubire și de apropiere dintre oameni, specifică sărbătorii de Crăciun.

Cristina Mureșan de această dată vine cu o colecție de paltoane unicat.

Larisa Cadar debutează cu o linie de rochii de seara „Ready to wear” reprezentând propunerile ei pentru sezonul de iarnă 2014/2015.

Pentru „Fashion Night Out” – Winter Edition, CM – creation de mode aduce pe scenă povestea, poate cea mai cunoscută a copilăriei fiecăruia dintre noi: Scufița Roșie într-o abordare personală și însolită.
Ioana Călin a pregătit colecția „Bridal L’Atelier Ioana Călin 2015”, din care va prezenta 11 rochii. Prezentarea va debuta cu o rochie care a aparținut unei mirese „L’Atelier Ioana Călin” și care bineînțeles îi poartă numele „Jolly”.

Colecția semnată de designerul și inginerul Ciprian Crăciun, semnatarul colecțiilor sub brandul autohton „SPENCER”, scoate în evidență nevoia acută pe care o are România în această perioadă și anume aceea de TRANSPARENȚĂ și CORECTITUDINE a omului pus în anumite situații tentante sau mai puțin tentante. După părerea acestuia noi suntem generația datoare să facă „curat” din acest punct de vedere, lucru pe care Ciprian Crăciun încercă să îl evidențieze prin colecția ce va fi prezentată sâmbătă seara.

Liana Coțan Szilagyi va aduce piese noi la colecția „Diva in Evening Light”, o colecție dedicată femeilor sofisticate, cu atitudine care doresc să iasă din anonimat.

Biletul de intrare costă 15 lei și se poate achiziționa la fața locului înainte de prezentare. Banii adunați vor fi donați Casei de copii „Ștefania” din Oar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.