Seri Pozitive: „Reconectează-te cu sufletul tău”

Seara Pozitiva Satmareanul

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia „Schimbare Pozitivă” din Cluj cu scopul de a crea un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii pe teme bine definite conduse de oameni cu experienţă. Participând la astfel de întâlniri puteți găsi soluții la problemele care vă frământă, puteți socializa şi cunoaște oameni noi sau chiar lega prietenii. Întâlnirile din Satu Mare sunt conduse de către Delia Danea, psiholog şi trainer, iar invitaţii sunt oameni din comunitate care vă pot inspira să faceți schimbări pozitive în viețile dumneavoastră.

Tema lunii decembrie este „Reconectează-te cu sufletul tău”. Evenimentul din această lună se va desfășura în data de 16 decembrie, în intervalul orar 18.00-20.00, la Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” (Casa de Cultură a Sindicatelor), Bulevardul Transilvania nr. 3, Sala mare, etaj 1.

Iată că am ajuns și la ultima Seară pozitivă din acest an. Au fost multe seri frumoase și tot mai mulți oameni minunați se regăsesc la aceste întâlniri. O parte dintre ei merg pe drumul lor, cu iubire, entuziasm și mult curaj. Alții învață să se reconecteze cu sufletul lor, inspirați fiind de invitații care își împărtășesc povestea. Pentru alți participați Serile pozitive sunt hrană pentru suflet și abia așteaptă ca frecvența întâlnirilor să fie mai mare, temele din ce în ce mai diverse și invitați tot mai mulți și valoroși.

Pentru mine, aceste întâlniri, sunt seri de reconectare cu sufletul meu, sunt seri pe care le pregătesc cu multă iubire ajutată fiind de colaboratori, invitați, parteneri media și nu în ultimul rând de voi cei care vă dedicați două ore pe lună și participați la fiecare întâlnire. Intenția cu care coordonez acest proiect este să arăt că „se poate” să trăiești așa cum simți și să te bucuri de viață. Da! Se poate să dai un restart vieții tale învățând să te reconectezi cu sufletul tău, să-l asculți și să prinzi curaj să faci acele schimbări pe care le tot amâni. Drumurile ți se deschid și te simți iubit(ă) de viață și binecuvântat(ă) de Dumnezeu.

Această ultimă seară pozitivă a anului 2014 este inedită. Nu voi avea un invitat ci, alături de câțiva oameni minunați care mi-au fost alături încă de la primele întâlniri, vom împărtăși ce schimbări a adus în viața noastră acest proiect, ce drumuri ni s-au deschis și care este sensul pe care îl are acum viața noastră. Atmosfera magică de reconectare cu sufletul nostru va fi întregită de cântecele de sezon pe care le vom cânta împreună, iar pentru că aniversăm 2 ani de Seri pozitive la Satu Mare vom savura un tort făcut special pentru această seară.

Sunt Delia Danea și vă aștept cu drag la ultima Seară pozitivă din acest an. Despre mine și activitatea mea găsiți informații aici: http://viata-un-dar.ro/

Înscrieri se pot face la următorul link: http://schimbarepozitiva.ro/reconecteaz-te-cu-sufletul-t-u/
La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsași ca banii să vă împiedice să veniți la aceste seri. Setați-vă intenția și toate se vor aranja pentru dumneavoastră.

Partenerii „Serilor Pozitive” Satu Mare sunt: Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, SM Live, Jurnalul de Nord Vest, Jurnalul de Satu Mare, Biblioteca Județeană Satu Mare și Asociaţia pentru Copii şi Tineri „ACT4U”.

Persoana de contact este Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect „Seri Pozitive” Satu Mare, telefon 0745 – 612899, e-mail: contact@viata-un-dar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.