Primăria Negrești-Oaș organizează o nouă licitație pentru vânzarea de terenuri la Luna Șes

Licitatie Negresti

În ultima ședință de Consiliu Local, aleșii din Negrești-Oaș au votat reducerea prețului de pornire a licitației pentru terenurile de la Luna Șes destinate persoanelor juridice, de la 30 euro/mp la 25 euro/mp. Următoarea licitație va avea loc pe data de 29 decembrie, la ora 11.00, la sediul Primăriei din Negrești-Oaș.

Primăria orașului Negrești-Oaș a stabilit o nouă dată a licitației deschise cu strigare pentru vânzarea unui număr de 17 loturi de terenuri în cea mai bună zonă a stațiunii turistice Luna Șes. Licitația va avea loc în data de 29 decembrie, la ora 11.00, la sediul Primăriei Orașului Negrești-Oaș.

Aceste terenuri sunt destinate exclusiv persoanelor juridice care doresc să construiască spații de cazare (pensiuni agroturistice, hoteluri, moteluri) sau restaurante.

Terenurile sunt situate în zona cuprinsă între schitul mănăstiresc Luna Șes și baza pârtiei de schi, de-a lungul drumului de acces. Loturile au fiecare câte 20-30 ari, prețul de pornire a licitației fiind de 2.500 de euro/ar.

Condițiile de desfășurare a licitației sunt cele prevăzute în Regulamentul de organizare și desfășurare a licitației și Caietul de sarcini, documente care pot fi achiziționate contra sumei de 200 lei de la sediul Primăriei Negrești-Oaș, situat pe strada Victoriei nr. 95-97, de la Serviciul proiecte și achiziții publice.

Informații suplimentare se pot solicita la numerele de telefon 0261.854.845 int.113 sau 105. Persoanele de contact sunt Niculina Keresztszegi, șef serviciu proiecte și achiziții, telefon 0740.084.412 și Ioan Radu Grigoraș, secretar (telefon 0745.357.373).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.