Biletele de avion scad la sub 50 de euro pentru 30 de destinaţii europene

Bilete avion

Din ianuarie 2015, prețurile biletelor de avion pentru mai mult de 30 de destinații din Europa scad chiar și de trei ori, ajungând la mai puțin de 50 de euro pentru o călătorie dus-întors în orașe precum Roma, Paris, Londra sau Barcelona, potrivit unei analize realizate de un portal de turism din România (Vola.ro).

Spre Roma, de exemplu, prețul unui bilet în decembrie depășește 150 de euro și poate ajunge chiar la 300 euro în anumite intervale. În schimb, pentru lunile ianuarie sau februarie, biletele de avion dus-întors spre Roma vor avea prețuri de la 30 euro.

Alte destinații care vor avea prețuri de pâna la trei ori mai mici începând cu primele luni ale lui 2015 sunt Barcelona, Paris, Milano sau Treviso.

Cele mai ieftine rute pentru perioada ianuarie-februarie sunt: Timișoara — Milano (17 euro), Timișoara — Bari (18 euro), Timișoara — Bologna (23 euro), Timișoara — Treviso ( 24 euro), Cluj — Bologna (24 euro), București — Milano (26 euro), Timișoara — Frankfurt (28 euro), București — Bruxelles (28 euro), București — Oslo (28 euro), București — Roma (30 euro), București — Larnaca (30 euro), București — Perugia (33 euro), București — Londra (34 euro), București — Basel (39 euro), București — Cuneo (39 de euro) și București — Bologna (39 de euro).

„Biletele au prețuri cu atât mai mici, cu cât se cumpără mai din timp, adică cu cel puțin 1-2 luni în avans. Ca o medie, dacă achiziționezi biletele cu aproximativ două luni în avans, poți obține un tarif bun pentru aproape toate destinațiile”, a declarat Alina Dumitrescu, manager de agenție Vola.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.