Olimpia Satu Mare a învins CS Mioveni cu 1 la 0 (Galerie foto)

Olimpia1

Olimpia2

Olimpia3

Olimpia4

Olimpia5

Olimpia6

Olimpia7

Olimpia8

Olimpia9

Olimpia10

Olimpia11

Olimpia12

Olimpia13

Olimpia14

Olimpia15

Gavrilescu

Olimpia Satu Mare a învins cu 1 la 0, CS Mioveni, prin golul marcat în minutul 77 al partidei de Dan Gavrilescu. Meciul a contat pentru ultima etapă din acest an a Ligii a II-a la fotbal.

Partida a fost arbitrată de Marius Omuț (Oradea), avându-i ca asistenți pe Ovidiu Timar (Marghita) și Constantin Mihai Cantemir (Făgăraș).

Meciul nu a fost lipsit de incidente. În minutul 87 centralul Omuț validează golul marcat de Dragalina de la CS Mioveni, după care indică offside. Decizia arbitrului l-a nemulțumit pe tehnicianul echipei oaspete, Claudiu Niculescu, care i-a cerut explicații arbitrului. Pentru a-l potoli a fost nevoie de intervenția oamenilor de ordine.

Prima fază a partidei a venit în minutul 4 când Gavrilescu i-a centrat lui Boștină, însă Popescu, a reușit să-și apere poarta. Totodată, în minutul 16, portarul Olimpiei, Anca, a avut două intervenții salvatoare la șuturile lui Mazilu și Gălan.

Prima mare ocazie pentru Olimpia Satu Mare a venit în minutul 57 al partidei când lovitura de cap a lui Gabrilescu a trecut la doar o palmă de poarta apărată de Popescu. Apoi, 10 minute mai târziu, Heil trimite balonul cu capul spre poarta oaspeților, dar mingea este respinsă în corner, de sub transversală, de Popescu.

Cel care deschide scorul este Gavrilescu, în minutul 77 al partidei. Proaspăt intrat pe teren, Bujor, îi centrează lui Gavrilescu, iar acesta înscrie spectaculos cu capul, din plonjon, de la 8 metri.
Dragalina marchează pentru oaspeți în minutul 87. Centralul validează iniţial golul, apoi indică offside, lucru care îl supără la culme pe Niculescu. Antrenorul intră în teren pentru a-i cere explicaţii arbitrului şi este evacuat de oamenii de ordine.

„Am controlat acest joc și am demonstrat că suntem mai buni. Felicit echipa gazdă pentru victorie. Din păcate nu pot să spun nimic despre arbitraj. La faza din minutul 87 ne-au lăsat să ne bucurăm, după care golul a fost anulat. Arbitrul de tușă a venit la mine și mi-a spus că i s-a părut, repet, mi-a spus că i s-a părut că mingea a fost deviată de un jucător de-al nostru. Eu nu am ce să le reproșez jucătorilor mei după acest joc. Au arătat că au valoare, că au calitate. Nu am reușit să scoatem un rezultat bun, dar nu din cauza lor. Eu sunt de părere că trebuie să lăsăm echipele să joace în teren, fără alte influențe”, a declarat Claudiu Niculescu, antrenorul de la CS Mioveni.

„Am terminat sezonul la mijlocul clasamentului și eu felicit băieții pentru victoria de azi. Dacă nu era Anca, nu era Gavrilescu, azi vorbeam de o înfrângere și nu de o victorie”, a declarat tehnicianul Olimpiei Satu Mare, Tibi Csik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.