A accidentat o femeie iar apoi a fugit de la locul faptei

accident

Un bărbat de 47 de ani din Lazuri, Csaba P. este cercetat de polițiști după ce joi, 4 decembrie, a accidentat o femeie pe trecerea pentru pietoni, după care a părăsit locul faptei. Șoferul a fost identificat de polițiști după aproximativ două ore de la comiterea accidentului.

Evenimentul rurtier a avut loc în jurul orei 14.00, la intersecția străzilor Barițiu și Lăcrămioarei din Satu Mare. În urma impactului, femeia în vârstă de 64 de ani a suferit mai multe leziuni ușoare.

După producerea evenimentui rutier, șoferul a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție. Acesta a fost identificat de către polițiștii rutieri după aproximativ două ore de la comiterea evenimentului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. Totodată, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.