Un traficant de migranți din Satu Mare a ajuns în arestul IPJ

Traficanti

Sătmăreanul Tamas M., de 27 de ani a fost identificat și prins de polițiști, acesta posedând un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și două luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de migranți. Tânărul a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare.

Vă reamintim că în februarie 2013, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare – BCCO Oradea, sub directa coordonare a procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare au destructurat o grupare internaţională de traficanţi de migranţi, care proveneau din ţări din Orient, respectiv Iran şi Siria. Gruparea din România s-a conectat la o reţea internaţională specializată în traficul de migranţi pe traseul Orientul Mijlociu – Bulgaria – România – Ungaria – Austria – Germania – Anglia.

La acea vreme au fost derulate şase percheziţii domiciliare şi au fost puse în executare cinci mandate de aducere. În cele din urmă s-a dispus trimiterea în judecată a patru persoane pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de migranţi. Este vorba despre: P.A. de 39 de ani, din Satu Mare, P.V. de 37 de ani, din Vama, D.A., de 31 de ani, din Zalău şi Tamas M. de 26 de ani, din Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.