TNL Satu Mare desfășoară acțiunea „Ajutoarele Moșului”

TNL

Tineretul liberal își apleacă atenția și în acest sfârșit de an asupra semenilor care sunt într-o situație mai grea din punct de vedere financiar. Pentru cei mai mulți cetățeni sărbătorile de iarnă înseamnă bucurie, fericire, timp petrecut împreună cu cei dragi, dar sunt mulți și aceia care în această perioadă nu resimt un sentiment deosebit față de restul anului, pentru că sunt tot singuri și triști.

Copiii de la casele de copii din județ, uitați de autorități și de binefăcători așteaptă sărbătorile și pe Moș Crăciun, însă de puține ori acestea ajung așa cum îți doresc ei. În acest an, tineretul liberal a încercat să aducă pe chipurile lor o rază de speranță și un zâmbet plin de fericire. Din multul sau puținul fiecăruia, din donațiile cetățenilor care au dorit să se alăture campaniei lansate de tineri, cei din Partidul Național Liberal au realizat pachete cu haine, jucării, dulciuri și produse neperisabile pe care le-au dus copiilor care au nevoie de ele pentru a simti spiritul Crăciunului așa cum este este el. Întâlnirea a fost una emoționantă, entuziasmul copiilor confirmând faptul că nici un efort nu este prea mare atunci când reușești să faci un om fericit.

Tinerii liberali nu sunt la prima și nici la ultima acțiune de acest fel. Acest gen de activități de binefacere vor avea loc în tot decursul anului, pentru că niciodată un gest pentru cei năpăstuiți de soartă nu va fi prea mult.

Acțiunea de colectare de cadouri este în plină desfășurare, urmând ca acestea să fie împărțite mâine seară (vinery, 5 decembrie), în seara de ajun de Moș Nicolae la casele de copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.