Siguranța publică, în atenția prefectului Eugeniu Avram

Eugeniu Avram

Prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram s-a întâlnit azi, 3 decembrie cu şefii structurilor judeţene din cadrul Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Printre subiectele discutate s-au numărat: siguranţa publică din judeţul Satu Mare; prevenirea consumului de droguri în rândul tinerilor și combaterea evaziunii fiscale.

Eugeniu Avram a solicitat ca acţiunile de patrulare să fie menţinute la nivel intensificat, în condiţiile în care autorul crimei din data de 9 noiembrie nu a fost identificat până în prezent.

Pe linia prevenirii consumului de droguri în rândul sătmărenilor, în special al tinerilor au fost analizate toate măsurile care s-au luat de către instituţiile abilitate, respectiv au fost stabilite câteva măsuri complementare în acest sens.
De asemenea, Instituţia Prefectului a sesizat Autoritatea Teritorială de Ordine Publică(ATOP) Satu Mare, Inspectoratul Şcolar Judeţean (IȘJ) şi Consiliile Locale de la nivelul judeţului Satu Mare, pentru a transmite o informare despre măsurile proprii întreprinse în vederea prevenirii consumului de droguri.

În cadrul şedinţei cu şefii structurilor judeţene din MAI s-a reanalizat stadiul acţiunilor desfăşurate în conformitate cu planul judeţean de contracarare a contrabandei cu ţigări şi a evaziunii fiscale la nivelul judeţului Satu Mare.
Reprezentantul Guvernului în teritoriu a stabilit ca vineri, 5 decembrie, să se reunească Grupul de Lucru privind combaterea evaziunii fiscale, în vederea diminuării fenomenului în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.