Idei trăsnite pentru bradul de Crăciun

Brad1

Brad2

Brad3

Brad4

Brad5

Brad6

Pentru a face un brad de Crăciun se pot folosi cartoane de ouă, cuie, beţe simple, cărţi, sticle sau cutii. Cu puțină imaginaţie se poate face anul acesta un brad de Crăciun unicat.

În continuare vă prezentăm câteva dintre aceste idei:

1. Din cartoane de ouă – le puteți colora după bunul plac, multicolor sau uni, la care puteți adăuga accesoriile obişnuite sau altele confecţionate pentru acest tip de brad.

2. Din scara nefolosită – desigur, trebuie să aibă şi ea un aspect cât de cât normal, nu ruginită. O puteți orna cu instalaţia de brad, ceva beteală care să se potrivească şi accesorii la fel.

3. Din gheme de aţă – mai groase sau mai subţiri, pomul va arăta ca un tort cu bomboane. Îl puteți face multicolor sau puteți opta pentru o singură culoare de sezon.

4. Din beţe de lemn – le aşezați în forma dorită pe un băţ central, iar mai apoi decorași după bunul plac.

5. Din cuie – bătute în perete sau pe o placă specială. Faceți conturul bradului din cuie, iar mai apoi reluați liniile cu instalaţie de brad, beteală sau cu ce mai poftiți.

6. Bradul de pe perete – şi mai simplu. Desenați pomul de Crăciun dorit direct pe unul dintre pereţii casei. Acolo unde în mod normal ai fi aşezat bradul natural.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.