Sătmăreanca Andrea Fenyes s-a calificat în semifinalele Festivalului LicArt

Walking Dead

La sfârșitul lunii noiembrie, juriul condus de jurnalistul și omul de cultură Radu Herjeu, directorul Festivalul Național de Arte pentru Liceeni – LicArt, a desemnat creațiile semifinaliste ale lunii. Este vorba despre: 32 de poezii, 21 de fotografii alb-negru, 22 de fotografii portret și 19 fotografii diverse.

Printre semifinaliștii concursului se află și sătmăreanca Andrea Anita Fenyes, care s-a calificat în faza superioară a competiției cu fotografia „Walking Dead”, înscrisă la categoria „Fotografii alb-negru”. Creațiile semifinaliștilor pot fi vizionate accesând site-ul www.licart.ro.

Andrea Anita Fenyes este elevă la Colegiul Național „Kolcsey Ferenc” din Satu Mare.

Ca în fiecare an, lucrările vor fi jurizate la finalul concursului de personalități recunoscute din arta fotografică și literatură ce vor stabili finaliștii actualei ediții a LicArt, care vor fi invitați în Tabăra de Creație ce se va desfășura vara viitoare.

Dar înscrierile continuă până la sfârșitul lui martie. Așadar, sunt așteptați în concurs toți liceenii care consideră că au talent. Regulamentul și multe alte informații despre festival se găsesc pe site-ul www.licart.ro.

LicArt, cel mai mare concurs din România e pe cale să devină una dintre cele mai puternice mișcări culturale din țară. De 14 ani, zeci de mii de liceeni au avut oportunitatea de a-și măsura forțele artistice, de a-și arăta talentul și de a fi apreciați de personalități remarcabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.