ShoeBox acum și la Negrești-Oaș

ShoeBox

Anul acesta, Negreşti-Oaş s-a alăturat campaniei ShoeBox printr-un centru de colectare organizat la Şcoala Generală Nr. 2 (clasa de copii cu autism). Centrul este deschis între orele 08.00 și 12.30.

Potrivit Laurei Dogeanu, persoana care se ocupă de acest nobil demers în capitala Țării Oașului, campania a început azi, 1 decembrie și se desfășoară până pe 15 decembrie. Distribuirea darurilor se va face începând din 16 decembrie. Cutiile cu cadouri vor ajunge la familiile nevoiașe din zona Oașului.

Campania ShoeBox a început în 2007 în Cluj-Napoca, pentru ca în 2013 să se adune deja 30.669 de cutii, de la românii din opt ţări, 66 de oraşe şi 107 centre de colectare.

„Proiectul ShoeBox reprezintă o încercare de a face lumea un loc mai frumos. În fiecare an, în preajma sărbătorilor de Crăciun, vrem să punem un zâmbet pe chipurile a zeci de mii de copii sărmani din oraşele în care locuim. Nu este nimic complicat, se ia o cutie de pantofi, se înveleşte frumos în hârtie, cutia și capacul ei, fiecare separat, apoi se pot pune în cutie alimente neperisabile, articole de igienă, rechizite, hăinuţe şi jucării noi sau folosite, cu condiţia să se afle în stare bună”, a declarat Laura Dogeanu.

Persoana de contact pentru Negreşti-Oaş este Laura Dogeanu (nr. de tel.: 0751 058 502). Mai multe informaţii se pot găsi pe site-ul www.ShoeBox.ro și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ShoeBox.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.