„Gala Voluntarului Sătmărean”, la prima ediție

Gala

Asociația pentru Copii și Tineri „ACT4U” organizează în data de 5 decembrie, de la ora 18.00, prima ediție a „Galei Voluntarului Sătmărean”, eveniment ce își propune să aducă la un loc voluntarii, coordonatorii de voluntari, precum și membrii marcanți ai comunității, reprezentanții autorităților publice și ai societății civile.

Evenimentul va avea loc la „Grand Mall”, la etajul 1, în sala de conferințe și este sprijinit de: Primăria municipiului Satu Mare, Asociația „Samstudia”, Fundația „HansLindner”, Asociația „Werdnig Hoffman”, Filiala Colegiului Psihologilor Satu Mare, Asociația „Rotary”, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, și alte firme și persoane din mediul privat.

„Gala Voluntarului Sătmărean” este un eveniment sub egida „ACT4U”, dedicat în exclusivitate voluntariatului și are drept scop recunoașterea contribuției aduse de voluntari, precum și a proiectelor de voluntariat implementate de organizații în beneficiul comunității. În cadrul evenimentului organizațiile non-guvernamentale din județul Satu Mare au posibilitatea să îşi premieze voluntarii care au contribuit la implementarea proiectelor de voluntariat în anul 2014.

Nominalizările candidaților în cadrul galei se vor face de către organizațiile participante. Câștigătorii desemnați vor fi stabiliți pe baza unei selecții de către un juriu mixt, în urma căreia se vor alege „Voluntarul Anului 2014” și „Proiectul anului 2014”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.