Fabrică de mobilă din Satu Mare, prezentă la o expoziție de profil din Moscova

Fabrica

În perioada 24-28 noiembrie fabrica de mobilă ”Nord Simex” din Satu Mare a participat cu succes la Expoziţia Internaţională de Mobilă “MEBEL – 2014” care s-a desfăşurat în Centrul Expoziţional “Expotsentr” din Moscova (Federaţia Rusă).

Directorul general Flaviu Meghişan şi directorul comercial Gabriel Antoniu Lavrincic al fabricii “Nord Simex”, au avut onoarea să primească vizita, direct la stand-ul fabricii, a delegaţiei din partea Parlamentului Rusiei (Duma de Stat a Rusiei) condusă de Ghennadi Andreevici Ziuganov, care a declarat public că mobila românească este cea mai de calitate, cea mai bună din lume şi a mai subliniat că de 20 de ani are în casă mobilă românescă care se păstrează şi arată ca şi nouă.

Cu aceeaşi ocazie, Ghennadi Ziuganov l-a felicitat pe sătmăreanul Gabriel Lavrincic pentru realizările şi activitatea intensă în promovarea şi consolidarea relaţiilor româno-ruse şi şi-a exprimat dorinţa de a face o vizită în Satu Mare şi Sălaj.

Fără doar şi poate aceste afirmaţii întăresc faptul că în Rusia şi spaţiul ex-sovietic sintagma “mărfuri româneşti” este încă foarte cunoscută şi apreciată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.