„Ziua Naţională a României”, marcată la IPJ Satu Mare

Politisti1

Politisti2

Politisti3

„Ziua Naţională a României” a fost sărbătorită azi, 28 noiembrie, la Satu Mare, de poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ), care şi-au îmbrăcat cu mândrie uniforma şi au marcat împlinirea a 96 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918.

Acest moment de mare însemnătate istorică a adus şi un alt prilej de sărbătoare în rândul poliţiştilor sătmăreni, cu ocazia „Zilei Naţionale” fiind avansaţi în grad 151 poliţişti (31 ofiţeri şi 120 agenţi de poliţie).

Astfel, prin ordin al viceprim-ministrului pentru Securitate Naţională Ministrul Afacerilor Interne, gabriel oprea, pentru merite excepţionale în activitatea profesională, 31 ofiţeri de poliţie au fost avansaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Pentru merite deosebite în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, au fost avansaţi în gradul profesional următor, 120 agenţi de poliţie.

Poliţiştii avansaţi au fost felicitaţi de conducerea unităţii şi de colegii care i-au susţinut, bucurându-se alături de ei pentru recunoaşterea şi răsplătirea misiunilor îndeplinite cu onoare şi profesionalism.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.