Țigări descoperite în rezervorul unei mașini

Tigari1

Tigari2

Tigari3

Tigari4

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Halmeu au descoperit și ridicat în vederea confiscării cantitatea de 3.920 ţigarete de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 900 lei. Întreaga cantitate de țigări a fost descoperită în rezervorul unei mașini.

Joi, 26 noiembrie, în jurul orei 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, s-a prezentat pentru a intra în România, cetățeanul român Alin C., în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureş, cu un autoturism marca Volkswagen.

La controlul s-a constatat faptul că în rezervorul mașinii se află o cantitate de ţigări fapt pentru care a fost efectuat un control amănunţit.

Astfel, au fost descoperite în rezervor 3.920 ţigarete de provenienţă ucraineană pe care bărbatul a încercat să le introducă ilegal în ţară. Drept urmare, ţigările, în valoare de aproximativ 900 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar maşina a fost reţinută, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.