Sătmăreanul Rafaelo Varga l-a făcut să plângă și pe Horia Brenciu

Rafaelo Varga

Sătmăreanul Rafaelo Varga s-a luptat în această seară (vineri, 28 noiembrie) pentru un loc din cele șase pe care Horia Brenciu le-a pus la bătaie în noul format de Bootcamp de la X Factor 2014. Lupta a fost strânsă, iar Brenciu nu a putut să-i facă loc pe scaun, însă a rămas profund emoționat de povestea tânărului.

„Dezamăgirea e mare, dar tu, Rafaelo, ești câștigătorul nostru! Îți mulțumim pentru lecția pe care ne-ai oferit-o !”, spun organizatorii X Factor.

Rafaelo Varga provine din Centrul de Plasament al Copilului „Roua” din Hurezu Mare şi este elev în clasa a IX-a la Liceul Teologic Ortodox „Nicolae Steinhardt” din Satu Mare. Rafaelo a participat şi la Concursul pop-rock „Muzica Inimii Mele” (MIM), ediţia a VII-a, care a avut loc în noiembrie anul trecut (2013) la Filarmonica „Dinu Lipatti” din Satu Mare. În urma acestui concurs el a obţinut un premiu de debut şi o menţiune. Ulterior a participat la diverse spectacole organizate de administraţiile publice locale: de 1 Iunie, cu ocazia Zilelor municipiului şi judeţului Satu Mare şi a comunelor Odoreu şi Vetiş 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.