Criminalul din Odoreu, Gheorghe Nichita, vrea înlesnirea pedepsei

Crima

Nemulțumit de pedeapsa primită după ce și-a ucis mama, criminalul din Odoreu, Gheorghe Nichita, a atacat joi, 27 noiembrie, cu apel sentința Tribunalului Satu Mare (dosar nr. 2229/83/2014). Vă reamintim că magistrații sătmăreni l-au condamnat pe Nichita la 12 ani de pușcărie și interzicerea drepturilor cetățenești pe o perioadă de 5 ani.

Gheorghe Nichita a omorât femeia care i-a dat viață în seara zilei de 9 mai. Cei doi s-au certat din cauza averii pe care bătrâna vroia să o împartă între cei doi copii ai săi, dar Gheorghe Nichita nici nu vroia să audă despre așa ceva. În seara zilei de 9 mai, acesta s-a îmbătat, și în urma unor certuri și-a omorât mama.

Toate indiciile i-au condus pe anchetatori spre fiul femeii decedate ca fiind posibilul criminal. A doua zi după săvârșirea crimei, Gheorghe Nichita a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul aceleiaşi zile magistraţii Tribunalului Satu Mare au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Ulterior, acesta a fost condamnat de Tribunalul Satu Mare la 12 ani de închisoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.