Poliția Locală Satu Mare, criticată de o parte dintre consilierii municipali

Pol locala

În cadrul ședinței de azi, 27 noiembrie, consilierii locali ai PNL și UDMR au criticat activitatea Poliției Locale Satu Mare. Consilierului Butka Gergo, consideră că Poliția Locală se confruntă cu o lipsă de prioritizare.

Cosmin Rațiu a prezentat cazul unui căruțaș care a fost amendat cu 500 de lei de Poliția Locală și, pe deasupra, i s-a confiscat căruța. De asemenea, Rațiu a subliniat și faptul că „în fața Hotelului „Dacia” parchează tot felul de șmecheri. De ce nu procedați la fel și cu aceștia?”.

Directorul poliției Locale, Ioan Precup, le-a explicat consilierilor că polițiștii locali au acționat legal în ceea ce privește confiscarea căruței, argumentând cu o hotărâre de consiliu local.

Consilierul UDMR spune că în acest moment cea mai stringentă problemă ar fi siguranța cetățeanului și ordinea publică și nu amendarea căruțașilor. „Spun asta în contextul crimei care s-a petrecut în urmă cu aproape trei săptămâni. Eu cer să luaţi măsuri mai concrete şi să comunicaţi cu cetăţenii fiindcă le este frică să circule seara în oraş. Eu cred că Poliția Locală se confruntă cu o lipsă de prioritizare”, a declarat Butka.

Un Comentariu la "Poliția Locală Satu Mare, criticată de o parte dintre consilierii municipali"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.