Centura de ocolire a municipiului Satu Mare se află pe lista de investiții a Guvernului în 2015

Centura

Guvernul României a alcătuit o listă cu 115 proiecte de investiții prioritare pentru bugetul pe anul 2015. Fondurile totale necesare în următorii ani pentru aceste proiecte este de 63 miliarde de lei. Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare se află pe lista de investiții a Guvernului.

Centura municipiului Satu Mare este propusă spre finanțare din bugetul pe 2015. Valoarea totală a investiției este de 740,4 milioane lei, din care suma de 229,7 milioane lei va fi asigurată din bugetul pe 2017.

Cele 115 proiecte au fost propuse spre a fi introduse în proiectul de buget pe 2015 de Secretariatul General al Guvernului (73 de investiţii), Ministerul Transporturilor (24), Ministerul Mediului (7), Ministerul Justiţiei (3), Ministerul Sănătăţii (2), Ministerul Economiei (2), Ministerul Culturii, Ministerul Dezvoltării Regionale (1), Ministerul Educaţiei (1) şi Serviciul de Protecţie şi Pază (1). Potrivit specialiștilor, valoarea cumulată şi actualizată a acestora depăşeşte cifra de 114,5 miliarde lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.