O săptămână plină de evenimente la Teatrul de Nord

inima de caine002

inima de caine028

inima de caine056

inima de caine092

ULTIMUL LEPROS, foto Robert Costea (1)

Secția română a Teatrului de Nord din Satu Mare a reluat în această săptămână spectacolele pentru copii și elevi de gimnaziu, „Jos Masca!” și „Amintiri din copilărie”, spectacole la care participă toți copiii și elevii şcolilor din oraş.

La Sala „Studio” a teatrului, joi, 27 noiembrie, de la ora 19.00, Vlad Chico își reia one man show-ul „Ultimul lepros”, adaptare după Vlad Zografi. Preţul unui bilet este de 15 lei.

Duminică, 30 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 19.00, se joacă a treia reprezentație a celei mai recente premiere „Inimă de câine” după Mihail Bulgakov în regia lui Ioan Cristian. Pentru acest spectacol este valabil abonamentul „Vasile Savinescu”. Prețul unui bilet este de 20 de lei pentru adulţi şi 15 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

Vineri, sâmbătă și duminică Teatrul de Nord găzduiește festivalul de teatru organizat de Asociația „SamStudia”. „RestArt&Music Festival” își propune să sprijine și să promoveze inițiative ale tinerilor artiști. Spectacolele au loc la Sala „Studio” a Teatrului de Nord, iar preţul unui bilet este de 15 lei (12 lei pentru elevi).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.