Vrei să călătorești prin lumea-ntreagă? Vezi oferta companiei Ryanair Irlanda

Munca

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare, prezintă oferta de locuri de muncă a companiei de transport aerian Ryanair Irlanda, însoțitori de zbor și stewarzi. Experiența în domeniu nu este necesară, aplicanții selectați după interviu vor face un curs organizat de angajator pentru care există mai multe variante de plată.

Astfel, se plătesc 299 de euro înainte de începerea cursului iar restul până la suma de 2.649 de euro după terminarea acestuia, iar dacă nu se termină cursul cu succes nu se plătește nimic. O altă variant este plata sumei de 2.049 euro înainte de începerea cursului.

Aplicanții care termină cursul cu succes primesc o primă de 1.200 de euro, sumă pe care nu o returnează dacă mențin contractul de muncă cel puțin un an.

Aplicanții trebuie să aibă înălțimea cuprinsă între 1,57 și 1,85 m, trebuie să știe să înoate bine și să dețină pașaport valabil, să fie pregătiți să facă față unor situații/persoane solicitante. Este necesară cunoașterea limbii engleze scris și vorbit fluient.

Salariul net lunar este cuprins între 1.000 si 1.400 de euro. Programul este flexibil, viața socială deosebită, călătorii și oportunități remarcabile de promovare.

Se lucrează în cicluri (5 zile de lucru, două zile libere) o săptămână în primul schimb și o săptămână în schimbul următor.

Mai multe detalii se găsesc pe site-ul www crewlink.ie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.