„România, te iubesc!”

Biblioteca

Biblioteca Județeană (BJ) Satu Mare organizează vineri, 28 noiembrie, evenimentul intitulat sugestiv „România, te iubesc!”, pentru a marca „Ziua Națională a României”. Evenimentul se va derula în parteneriat cu o serie de instituții de învățământ din municipiu, cu începere de la ora 12.00, în Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr”.

Principalele obiective ale activității vizează cultivarea sentimentului de apartenență la Țară și Națiune, promovarea simbolurilor naționale (Imn, Drapel, Stemă), stimularea unei atitudini pozitive faţă de simbolurile naționale și perceperea bibliotecii de către participanți ca spaţiu al dialogului şi al afirmării.

Evenimentul organizat de BJ este susținut de Consiliul Județean (CJ) Satu Mare prin oferirea de steaguri tricolore tuturor participanților, pentru a fi arborate la data de 1 Decembrie, „Ziua Națională a României”.

La eveniment sunt invitați să participe reprezentanți ai instituțiilor administrației publice județene și locale, ai instituțiilor de învățământ din sistemul public și ai instituțiilor de cultură, publicul larg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.