3.000 de drapele pentru sătmăreni de 1 Decembrie

CJ1

CJ2

Consiliul Județean (CJ) Satu Mare va împărți mii de drapele tuturor celor care doresc să arboreze acest simbol național cu ocazia „Zilei Naționale a României”. Despre această inițiativă au vorbit președintele și vicepreședintele CJ, Adrian Ștef, respectiv Mircea Govor, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 25 noiembrie, în sala mică de ședințe a Palatului Administrativ.

Conducerea CJ Satu Mare face apel către toți cei interesați, să se prezinte începând de azi la cabinetul președintelui Adrian Ștef sau la cel al vicepreședintelui Mircea Govor, unde vor primi drapelul tricolor.

„Drapele vom împărți din acest moment pentru toți sătmărenii care doresc să arboreze drapele la balcoanele și casele lor. Dar cel mai mult ne dorim ca sătmărenii, românii, să aibă aceste simboluri naționale în inimă și în suflet. De asemenea, pe Palatul Administrativ vom arbora din nou acel drapel imens”.

În luarea de cuvânt, Mircea Govor a declarat că „pentru noi, pentru Consiliul Județean, 1 Decembrie este ziua cea mai importantă din viața noastră. Acest obicei cu împărțirea drapelelor este unul de suflet”.

În prezent sunt disponibile 3.000 de drapele, dar în caz de necesitate numărul acestora va fi suplimentat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.