Mircea Govor: „nu putem concepe să nu rămână la conducerea partidului domnii Victor Ponta și Liviu Dragnea”

ponta-dragnea

Organizația Județeană a PSD Satu Mare a decis susținerea în continuare a conducerii partidului la nivel național. Declarația a fost făcută de președintrele PSD Satu Mare, Mircea Govor, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 24 noiembrie.

Totodată, liderul PSD a declarat că în cadrul formațiunii politice pe care o reprezintă urmează un Consiliu Executiv Național „unde eu, împreună cu colegii mei susținem ideea de a rămâne la guvernare. De asemenea, nu putem concepe să nu rămână la conducerea partidului domnii Victor Ponta și Liviu Dragnea. Ei trebuie să conducă acest partid. În 2012 votul cetățenilor a fost dat, 67%, ca noi să fim la guvernare”.

Govor spune că PSD a pierdut alegerile prezidențiale deoarece în turul II s-a votat emoțional și nu politic. „Cu toate acestea, partidul nostru va rămâne cel mai puternic partid din România. Numai întâmplarea a făcut că am pierdut aceste alegeri”, a declarat Govor.

2 Comentarii la "Mircea Govor: „nu putem concepe să nu rămână la conducerea partidului domnii Victor Ponta și Liviu Dragnea”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.