Mircea Govor: „A fost o competiție electorală, nu un război”

Mircea Govor

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 24 noiembrie, președintele Organizației Județene a PSD Satu Mare, Mircea Govor, a mulțumit sătmărenilor care duminică, 16 noiembrie, s-au prezentat la vot.

„Respect votul tuturor, dar le mulțumesc în mod special celor 58.000 de sătmăreni care au votat cu Victor Ponta. Dar le mulțumesc și celorlalți votanți, indiferent de opțiunea pe care au ales-o.

Mulțumesc tuturor militanților noștri, președinților de organizații locale, primarilor, viceprimarilor, consilierilor locali și județeni care au fost alături de noi în această campanie electorală. Aceste 58.000 de voturi s-au adus cu multă muncă și cu mult devotament. Am fi vrut ca noi să fim învingătorii. Nu s-a întâmplat. Se va întâmpla data viitoare. Dar până atunci avem alegerile locale pe care sunt sigur că le vom câștiga”, a declarat liderul PSD Satu Mare.

De asemenea, Govor le-a mulțumit tuturor primarilor „indiferent de culoarea politică, deoarece și-au apărat corect șansele. Pot să-i asigur că ușa mea va fi deschisă pentru fiecare. A fost o competiție electorală și nu un război. Nu trebuie să purtăm ură și să ne învrăjbim, deoarece suntem adversari politici și nu dușmani”.

În altă ordine de idei, Govor l-a atacat puțin mai dur pe Sergiu Băbășan caracterizându-l ca pe un om care „duce scandal peste tot unde se bagă și care se erijează în prezent ca reprezentant al societății civile și aruncă pe piață tot felul de minciuni. Ultima minciună lansată pe internet se referă la faptul că aș fi fugit din țară. Nu am făcut așa ceva și nu am de gând să părăsesc România deoarece eu țin la țara mea și la județul pe care îl reprezint. Pur și simplu mi-am luat patru zile de concediu, perioadă în care am participat la o întâlnire de partid la Iași”.

Referitor la înregistrarea făcută în cadrul unei ședințe PSD și ulterior trimisă presei centrale, Govor spune că „știu 99% cine a făcut această manevră. A fost o întâmplare nefericită în interiorul partidului care i-a determinat pe unii directori de deconcentrate să trimită SMS-uri. Dar cei responsabili, o să vedeți, se vor autoelimina din partd”.

Un Comentariu la "Mircea Govor: „A fost o competiție electorală, nu un război”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.