Biciclist accidentat în Carei

accident

Vineri, 21 noiembrie, la ora 15.30, Attila A. din Carei a solicitat prin Serviciul Apeluri de Urgență „112” o ambulanță, întrucât tatăl său are nevoie de îngrijiri medicale, fiind victima unui eveniment rutier. La fața locului a ajuns și un echipaj de la Poliție.

Potrivit oamenilor legii, în cursul aceleiași zile, la ora 13.30, pe strada Coruților din municipiul Carei, Levente B., de 36 de ani din Carei, aflat la volanul unui Volkswagen, într-o curbă a intrat pe contrasens și l-a accidentat grav pe Attila A., de 79 de ani din Carei, care circula cu bicicleta.

Inițial persoana accidentată a refuzat deplasarea la spital, iar conducătorul auto nu a anunțat organele de poliție, părăsind locul accidentului fără încuviințarea acestora. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliție.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.