Pedofilul Adrian Nistor a fost ridicat de mascați și dus în arest

Adrian-nistor1

Mascati

Deoarece nu s-a predat de bunăvoie la Poliție pentru a fi încarcerat în vederea ispășirii pedepsei de 2 ani de pușcărie, pedofilul Adrian Nistor a fost ridicat joi (20 noiembrie) după-amiază de acasă de către mascați. Astfel, pedofilul care a băgat frica într-o familie din Satu Mare și a îngrozit un oraș întreg, se află acum după gratii. Adrian Nistor este fiul unui fost polițist din Satu Mare.

Vă reamintim că în baza sentinței pronunțate marți, 18 noiembrie, de către Curtea de Apel Oradea, Adrian Nistor a fost condamnat la pedeapsa de 2 ani de închisoare cu executare și la plata unor daune morale de 30.000 de lei. Sentința este definitivă. De fapt, magistrații orădeni au menținut pedeapsa dată de Judecătoria Satu Mare, sentință pronunțată pe data de 18 iunie 2014.

Adrian Nistor a ajuns în faţa instanţei după ce în vara anului trecut (2013) a abuzat sexual un copil de doar 7 anişori. După mai multe termene de judecată magistraţii sătmăreni l-au condamnat pe Nistor la 2 ani de puşcărie cu executare şi la plata unor daune morale de 30.000 de lei. Nemulțumit de sentința dată de judecătorii sătmăreni, Nistor a atacat decizia acestora la Curtea de Apel Oradea. Dar încercarea pedofilului nu a fost cu noroc, deoarece magistrații orădeni au menținut pedeapsa de la Satu Mare, condamnându-l definitiv la 2 ani de pușcărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.