Elevii de la Școala „Mircea Eliade”, judecători și hair styliști pentru o zi

Scoala1

Scoala2

La Școala Gimnazială „Mircea Eliade” din Satu Mare s-a desfășurat cea de a II-a ediție a proiectului implementat în țara noastră de către Fundația „Terre des homes” din Elveția, care dă posibilitatea elevilor de a „practica” pentru scurt timp meseria visată.
Elevii au ales să fie pentru o zi judecători sau hair-styliști. Prin urmare s-au constituit două grupuri alcătuite din câte zece elevi, având ca și coordonatori de proiect pe profesoarele Alina Chiș și Stela Pal.
Cele două grupuri au avut ca mentori persoane recunoscute pentru realizările profesionale, care reprezintă un model în meseria lor, așadar copiii s-au bucurat să se afle în prezența judecătoarei Camelia Pop, care i-a introdus în fascinanta lume a dreptății, a justiției. De asemenea, Adriana Popescu le-a dezvăluit fetelor secretul unei coafuri deosebite. În derularea proiectului elevii au beneficiat de sprijin din partea Asociației „Din suflet pentru oameni”, reprezentată de Mirela Suciu.
Proiectul s-a finalizat în mod festiv, fiind acordate diplome de merit atât elevilor participanți, precum și mentorilor acestora, iar directoarea Mariana Sălăgean i-a asigurat pe elevi de continuarea acestui proiect și în anii următori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.