Mihaela Ban este noul președinte al Consiliului Județean al Elevilor Satu Mare

CJE1

CJE3

Marți, 18 noiembrie, a avut loc ultima ședință a Consiliului Județean al Elevilor (CJE) Satu Mare din mandatul 2013-2014. La această ședință au participat 16 președinți ai consiliilor școlare cu drept de vot, biroul executiv și biroul de presă al actualului Consiliu Județean precum și candidații pentru noul mandat. Mihaela Ban a fost aleasă în funcția de președinte al CJE Satu Mare.
De la ședință nu au lipsit nici coordonatorii acestui consiliu și anume profesorul Sergiu Săveanu și inspectorul școlar Nicu Sever Miclăuș.
După ce Paul Marc, președintele CJE al acestui mandat și-a luat rămas bun de la actualul BEX și BDP pe ordinea de zi a urmat prezentarea raportului de activitate al mandatului care a fost unul productiv și plin de activități care a făcut consiliul să iasă la suprafață după o perioadă în care a stat într-un con de umbră.
După ce fiecare candidat și-a prezentat dosarul și și-a motivat candidatura, s-a trecut la vot. Mihaela Ban de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” este noul președinte al Consiliului Județean al Elevilor, iar vicepreședinții sunt Iulia Feier de la Liceul Teoretic Carei și Mark Biba de la Liceul Ortodox „Nicolae Steinhardt”. Noul secretar este Larisa Fedorca de la Colegiul Național „Ioan Slavici”.
Pe departamente, au fost aleşi următorii elevi: Departamentul de cultură, educaţie şi programe şcolare – Matei Dobrescu; Departamentul de comunicare şi relaţii publice – Tudor Moisa; Departamentul avocatul elevului – Robert Mununar; Departamentul de concursuri şcolare şi extraşcolare – Anamaria Goie; Departamentul de formare şi educaţie nonformală – Delia Gabor; Departamentul de sport şi programe de tineret – Remus Fernea.
În final, inspectoruș Nicu Sever Miclăuș a felicitat noul birou executiv și le-a urat mult succes în noul mandat. Totodată, le-a sugerat să aibă o „cafenea a elevilor”, în care să se întâlnească la o savarină şi unde să stabilească proiecte.
Ședința s-a terminat cu o poză de grup, ce completează istoria CJE Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.