Comisarul Traian Tandin avertizează: „criminalul actriței, nu se va opri aici și va ataca în locuri similare”

Gabriela Dorgai

Ion Ramaru

Comisarul Tandin

Comisarul Traian Tandin, cel care a identificat cel mai mare criminal în serie din istoria României (Ion Râmaru) a găsit indicii despre modul în care poate fi identificat criminalul actriței Gabriela Dorgai.
Polițiștii sunt în alertă după ce au aflat că circumstanțele în care a fost ucisă Gabriela Dorgai seamănă cu o crimă din Ungaria, comisă în data de 25 septembrie 2013. Astfel, oamenii legii se gândesc și la varianta că au de-a face cu același criminal.
Vă reamintim că actrița Gabriela Dorgai a fost ucisă în noaptea de 9 spre 10 noiembrie, lângă dig, pe malul Someșului, în drum spre casă, iar femeia din Ungaria a fost omorâtă în timp ce alerga pe o alee din apropierea apei, când a fost prinsă de agresor, ucisă și apoi violată.
Criminaliștii au identificat și faptul că, cele două victime aveau un singur pantof în picior când au fost găsite.
Potrivit lui Tandin, portretul criminalului seamănă izbitor cu cel care a speriat toată România, la începutul anilor ’70, atunci când femeile erau atacate pe stradă și ucise, iar ulterior violate. Criminalul era nimeni altul decât Ion Râmaru. De departe cel mai sadic criminal din istoria României, acesta a fost prins după ce a ucis patru femei și a atacat alte 14.
Comisarul în rezervă Traian Tandin, cel care a lucrat la cazul Râmaru, a explicat asemănările dintre cel mai periculos asasin din istoria României și acest criminal în serie căutat de polițiști la momentul de față.
„Istoria criminalistică a demonstrat că vârsta criminalilor care au atacat în serie este între 35 și 40 de ani. Cei care trebuie verificați prima oară sunt persoanele fără adăpost din zonă, cu probleme mintale. Un alt aspect ar fi acela că după indiciile lăsate, criminalul actriței, despre care se bănuiește că ucide în serie, nu se va opri aici și va ataca în locuri similare, cu vizibilitate scăzută, și foarte probabil tot lângă apă. Pentru acești indivizi nu contează ca o femeie să arate bine sau să le placă de ea, ci pur și simplu să fie lipsită de apărare”, a explicat fostul comisar Traian Tandin.
Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marinela Pop, exclude orice legătură între cele două crime.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.