A început vânzarea biletelor pentru „Opera de trei parale”

Spectacol1

Spectacol2

Spectacol3

Spectacol4

Spectacol5

A început vânzarea biletelor pentru următoarea premieră a Trupei „Harag György”, care va avea loc duminică, 23 noiembrie, la ora 19.00. Biletele se pot achiziționa la casieria teatrului (strada Horea). Prețul unui bilet este de 30 de lei.

Piesa lui Brecht este bine cunoscută de toți iubitorii artei teatrale, însă povestea lui Mackie Șiș nu este nici pe departe o simplă poveste despre dragoste și onoare căci, de sub masca idilei își scoate colții mizeria metropolei. În Anglia victoriană, totul are un preț, toate sunt puse în vânzare, chiar și moralitatea umană: dragostea e trecătoare, prietenia e falsă. „Mîncarea e-ntîi! Morala, apoi!”, zice Brecht, afirmație la fel de valabilă societății zilelor noastre, precum fusese și celei din 1928. Găsim și astăzi multe caractere care s-ar putea încadra perfect în tiparul „Operei de trei parale”: cerșetori, prostituate, proxeneți și criminali.

Opera este o adevărată capodoperă a dramaturgiei universale întrunind secvențe de operă, operetă, musical, dar totodată și o parodie a acestora.

Toți cei interesați pot achiziționa bilete de intrare la casieria teatrului de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00, sau cu o oră înaintea începerii spectacolului la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Spectacolul este recomandat publicului cu vârsta peste 14 ani. Spectacolul este titrat în limba română.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.