Tot mai multe zvonuri despre atacuri și femei ucise în Satu Mare

Zvonuri

Deoarece organele de anchetă nu transmit nicio informație legată de moartea actriței Gabriela Dorgai, se provoacă panică în rândul sătmărenilor. Oamenilor le este frică să mai iasă seara pe stradă. Mai mult decât atât apar zvonuri despre noi atacuri și chiar femei ucise pe raza municipiului.
Zvonurile despre noi atacuri curg pe bandă rulantă. Azi, 18 noiembrie, a apărut un zvon că ucigașul ar fi atacat din nou pe strada Botizului din Satu Mare și că ar fi omorât o femeie. Zvonuri despre femei ucise au apărut și zilele trecute, însă, din fericire nu au fost confirmate de anchetatori.
De asemenea, sătămâna trecută joi, 13 noiembrie, în ziua în care polițiștii și jandarmii francezi au percheziționat firma din Negrești-Oaș și casa din Certeze al lui Vasile Ciocan, oamenii din oraș au fost ferm convinși că mascații îl caută pe ucigașul Gabrielei Dorgai. Potrivit acestora mascații mergeau din magazin în magazin și arătau portretul robot al unui individ pe care îl căutau. A apărut zvonul că ucigașul se ascunde în Negrești. Cu toate acestea, mascații au avut un singur scop, și anume, percheziționarea firmei și vilei omului de afaceri Vasile Ciocan.
Luni (17 noiembrie) seara oamenii din stația de microbuze de sub Podul Decebal vorbeau că o fată de 16 ani ar fi fost bătută de doi indivizi cu glugă pe cap și că tânăra este în stare foarte gravă. Potrivit zvonurilor apărute, totul s-ar fi întâmplat luni, în jurul orei 17.00. Din fericire zvonurile legate de tânăra bătută nu s-au confirmat.
Din informațiile pe care le avem legate de ancheta în cazul uciderii Gabrielei Dorgai oamenii legii au un cerc de suspecți și se așteaptă rezultatele probelor ADN ridicate de la locul unde a fost găsit trupul neînsuflețit al actriței.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.